Таланты в работе
  • Найти вакансии
  • Добавить резюме
Вход
  • Вход
  • Регистрация
  • Работодателям
  • Войти

    Напомнить пароль

    Нет учетной записи?

    Зарегистрироваться
  • Еще
    • Кадровые агентства
    • Новости
    • Библиотека
    • ВУЗы
    • Услуги соискателям
    • Работодателям
  • Работодателям
  1. Talent.UA
  2. Поиск резюме
  3. Рестораны, кафе
  4. Резюме Директор ресторана, ассистент руководителя
  • К списку резюме
  • Войти как работодатель
  • Присылать похожие
  •  Распечатать резюме
  • Добавить в избранные

Катерина Михайлівна

Резюме Директор ресторана, ассистент руководителя – 30 000 грн.

25 января 2021 г.

Киев

Войдите или зарегистрируйтесь как работодатель, чтобы увидеть контактную информацию.

  • Образованиесреднее специальное
  • Опыт работыболее 5 лет
  • Тип работыпостоянная
  • Вид занятостиполный день

Цель: Директор ресторану, Асистент керівника
Заступник керівника, керівник сегменту HoReCa

Профессиональные навыки

Організація та контроль структури управління ТОВ
Складання та погодження бюджетів
Стратегічний розвиток ТОВ, контроль ефективності
Порівняльна характеристика конкурентних переваг
SWOT-аналіз середовища функціонування ТОВ
Проведення АВС аналізу меню закладу
Удосконалення прямого маркетингу, стимулювання збуту
Формування промо-акцій закладу (річний, місячний, тижневий)
Ведення й контроль касової дисципліни
Організація та контроль банкетів, фуршетів, Private Dining, дитячих свят
Створення команди однодумців
Підбір персоналу, проведення співбесід
Проведення навчань, тренінгів для персоналу
Організація атестацій персоналу з метою підвищення професійного рівня та класифікації
Керування від 23 до 65 чоловік штату
  • Відсутність шкідливих звичок
  • Ресторан
  • Директор
  • Старший Менеджер
  • Excel
  • Power Point
  • Маркетинг
  • Microsoft Excel
  • Менеджер
  • Тренер
  • Microsoft Word
  • Персонал
  • NET

Опыт работы

  • 12.2017 – 03.2020

    Ресторан ” Molto Bene” (м. Київ),

    Керівник закладу.

  • 06.2015 – 09.2017

    Ресторан ” Тандир ” (м. Київ),

    Керівник закладу.

  • 2009 – 2015

    Ресторан ” Тандир ” (м. Київ),

    Старший менеджер, заступник керівника.

  • 2007 – 2009

    Ресторан ” Хуторок, Конча-Заспа ” (м. Київ)

    Старший адміністратор .

Образование

среднее специальное

  • 1999 – 2002
    Київський технікум готельного господарства

    Організація обслуговування в готелях і туристських комплексах.
    Здобула кваліфікацію техніка-організатора.

  • 1998 – 1999
    Економіко – юридичне училище

    Секретар – референт, покоївка (зі знанням іноземної мови).
    Здобула кваліфікацію секретар – референт, покоївка.

Повышение квалификации

2016-2017р.р. успішно пройшла програму “ Школа Управлінця “ , тренер курсу Петруха Т.
Січень 2017р. майстер-клас “ Менеджер і команда. Як створити команду мрії “, Батирев М.
2018р. – тренінг з тем “ Мотивація “, “ Комунікація в стилі коучинг “, тренер курсу Петруха Т.

Дополнительные сведения

  • Знание языков:

    украинский (родной), русский (родной), английский (начальный).

  • Командировки:

    готов(-а) к командировкам.

  • Дополнительно о себе:

    Хобі: кулінарія, мандрівки, живе спілкування, спорт, читання книжок на різну тематику
    Особисті риси: комунікабельність, відповідальність, лідерство, цілеспрямованість, постійний саморозвиток, вимоглива до себе і до оточуючих, доброзичливість, інтелігентність, сумлінно і відповідально ставлюсь до виконання завдань та окремих доручень, відсутність шкідливих звичок. Життєва позиція: Можливо все!!!!

Исходный текст

********** Катерина Михайлівна

Бажана посада: асистент керівника, заступник керівника, керівник сегменту HoReCa

Зайнятість: повна

Готовність до відряджень: так

Бажаний рівень оплати: 30000.00грн.

Телефон: Показать контакты , *****************

E-mail: *****************

Особиста інформація

Громадянство: Українка

Адреса проживання: м. Київ, Шевченківський район

Освіта: професійно-технічна

Дата народження: **********р.

Стать: Жіноча

Сімейній стан: заміжня

Вміння та компетентності

Організація та контроль структури управління ТОВ

Складання та погодження бюджетів

Стратегічний розвиток ТОВ, контроль ефективності

Порівняльна характеристика конкурентних переваг

SWOT-аналіз середовища функціонування ТОВ

Проведення АВС аналізу меню закладу

Удосконалення прямого маркетингу, стимулювання збуту

Формування промо-акцій закладу (річний, місячний, тижневий)

Ведення й контроль касової дисципліни

Організація та контроль банкетів, фуршетів, Private Dining, дитячих свят

Створення команди однодумців

Підбір персоналу, проведення співбесід

Проведення навчань, тренінгів для персоналу

Організація атестацій персоналу з метою підвищення професійного рівня та класифікації

Керування від 23 до 65 чоловік штату

Досвід роботи

Листопад 2017р. – березень 2020р.: ресторан ” Molto Bene” (м. Київ), керівник закладу, зв’язку с карантином проект закрили

Червень 2015р. – жовтень 2017р.: ресторан ” Тандир ” (м. Київ), керівник закладу

2009 – 2015р.р.: ресторан ” Тандир ” (м. Київ), старший менеджер, заступник керівника

2007 – 2009р.р.: ресторан ” Хуторок, Конча-Заспа ” (м. Київ), старший адміністратор

2006 – 2007р.р.: ресторан “ Казанова “ (м. Київ) , адміністратор – касир

2002 – 2006р.р.: ресторан “ Тіроль “ (м. Київ) , офіціант, адміністратор, директор.

2001 – 2002р.р.: готель “ Експрес “ (м. Київ) , чергова по поверху .

2000 рік: готельний комплекс “ Президент - готель “ Київський “ (м. Київ) , покоївка

Освіта

1999 - 2002р.р.: Київський технікум готельного господарства за спеціальністю “ Організація обслуговування в готелях і туристських комплексах “, здобула кваліфікацію техніка-організатора

1998 - 1999 р. р.: Економіко – юридичне училище за спеціальністю “ Секретар – референт, покоївка (зі знанням іноземної мови), здобула кваліфікацію секретар – референт, покоївка

Курси та тренінги

2016-2017р.р. успішно пройшла програму “ Школа Управлінця “ , тренер курсу Петруха Т.

Січень 2017р. майстер-клас “ Менеджер і команда. Як створити команду мрії “, Батирев М.

2018р. – тренінг з тем “ Мотивація “, “ Комунікація в стилі коучинг “, тренер курсу Петруха Т.

Додаткова інформація

Мова: українська, російська – вільно, англійська - читаю, перекладаю

Знання ПК: вільний користувач, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Інтернет, Електрона пошта

Хобі: кулінарія, мандрівки, живе спілкування, спорт, читання книжок на різну тематику

Особисті риси: комунікабельність, відповідальність, лідерство, цілеспрямованість, постійний саморозвиток, вимоглива до себе і до оточуючих, доброзичливість, інтелігентність, сумлінно і відповідально ставлюсь до виконання завдань та окремих доручень, відсутність шкідливих звичок. Життєва позиція: Можливо все!!!!

‹›×
    Рубрика:
    • Рестораны, кафе
    • ,
    • Ассистент руководителя
    Резюме опубликовано:
    25 января 2021 (15:38)
    Код резюме:
    526073
    • К списку резюме
    Пожаловаться на это резюме
    Распечатать
    Talent.UA
    ВакансииРезюмеsearchКадровые агентстваevent_seatСеминары и тренинги
    info_outlineО проектеcommentНовостиbookБиблиотекаsettingsAPI
    Библиотека
    ВУЗы УкраиныПТУ УкраиныОбразцы резюме
    Помощь
    Услуги
    work Услуги работодателям Услуги соискателям
    Контакты
    Отправить сообщениеinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Пользовательское соглашениеКарта сайта©2025 Talent.UA
    Администрация сервера не несет ответственности за содержание частных объявлений
    QR code
    ©2025 Talent.UA