Таланти в роботі
  • Знайти вакансії
  • Додати резюме
Увійти
  • Увійти
  • Реєстрація
  • Роботодавцям
  • Увійти

    Нагадати пароль

    Немає облікового запису?

    Зареєструватися
  • Ще
    • Кадрові агентства
    • Новини
    • Бібліотека
    • ВНЗ
    • Послуги пошукачам
    • Роботодавцям
  • Роботодавцям
  1. Talent.UA
  2. Пошук резюме
  3. IT: Фахівці, PM, Lead
  4. Резюме DBA
  • До списку резюме
  • Увійти як роботодавець
  • Надсилати схожі
  •  Роздрукувати резюме
  • Додати до обраного

Kumar

Резюме DBA

19 січня 2022р.

Харків

Зайдіть або зареєструйтесь як роботодавець, щоб побачити контактну інформацію.

  • Освіта—
  • Досвід роботине має значення
  • Тип роботибудь-яка
  • Вид зайнятостібудь-який

Професійні навички

  • Budgeting
  • Hive
  • HR
  • Management
  • Sales
  • Strategy
  • Support
  • Team Building
  • DBA
  • Photography
  • Promo
  • Planning
  • Inventor
  • RDS
  • SMO
  • Monitoring
  • Supervisor
  • SPI
  • Communication
  • Training

Початковий текст

SKILLS

  • Bachelor in Hotel Management from Heritage Institute Of Hotel & Tourism, Agra, India

  • 12th standard from Panipat, Haryana.

  • 10th standard from Jalandhar, Punjab.

EDUCATION

  • Keep detailed records of daily, weekly and monthly cost and revenue

  • Prepare Shift Schedules.

  • Gather Guests feedback and recommend improvements to our menu.

  • Coordinate communication between front of the house and back of the house staff.

  • Maintain high standards of comfort, cleanliness, and hygiene throughout the department. Maintain a service-level in the restaurant and bar with an emphasis on high quality, efficiency.

  • Resolving customers question and grievance in a professional manner.

  • Appointing , inducting and mentoring new staff members

  • Creates a positive team atmosphere among team member.

Four Points by Sheraton Hotel, Kuwait

Restaurant Supervisor July *************

  • Menu Planning

  • Budgeting

  • P&L A/c

  • Strategy Planning

  • Forecasting

  • Pre Opening

  • Team Building

  • Effective communication

  • Product/ Brand Promotions

  • Launch

To pursue a challenging and rewarding career in an International environment to further improve my knowledge, contribute my best to the organisation for which I am going to work for and to grow in the hospitality industry and bench mark myself with the best.

ABOUT ME

  • Co-ordinate with supporting teams for upkeep of restaurant and operating equipment in perfect working order through preventive periodic maintenance and as applicable
  • Preparation & monitoring of Food & Beverage budgets and responsible for sales, costs and inventory control

  • Document and update client preference history to exceed expectation of return clientele and retain their continuous patronization of the restaurants

  • Ensuring maximum guest's satisfaction by closely interacting with potential & regular guests & understands their requirements and customizing the product and services accordingly.

  • Conducting training sessions to F & B team for smooth flow of operations.

  • Handling operational functions like pre-shifts staff briefings, creating the duty roster, planning, and shift management.
  • Travelling

  • Photography

  • Cooking

HOBBISE

Restaurant Head Waiter Feb *************

Constance Lemuria Resort, Seychelles

Personal Info

Mother Name

Salochana Devi

Father Name

Om Prakash

Address

411/a, Indra Colony, Tehsil Camp, Panipat, Haryana

India

GSA- Food and Beverage April ************* 22013

Westin Hotel, Mumbai, India

GSA- Food and Beverage Feb *************** 22013

Radisson Blu Hotel, Indore, India

ACHIVEMENTS

  • Three Times ‘BRAVO’ Certificate from Radisson Blu for Various Events.

  • ‘Systematic Pre Opening Training (S.P.O.T) From Radisson Blu Indore.

  • ‘Constance Bartending Course’ by Fling International Bar Service.

  • ‘Food & personal Hygiene Training’ from Constance Lemuria resort, Seychelles. Various Events

Date-

Place-

Signature-

‹›×
    Рубрика:
    • IT: Фахівці, PM, Lead
    Резюме опубліковано:
    19 січня 2022 (03:10)
    Код резюме:
    540855
    • До списку резюме
    Поскаржитися на це резюме
    Роздрукувати
    Talent.UA
    ВакансіїРезюмеsearchКадрові агентстваevent_seatСемінари та тренінги
    info_outlineПро проектcommentНовиниbookБібліотекаsettingsAPI
    Бібліотека
    Вузи УкраїниПТУ УкраїниЗразки резюме
    Допомога
    Послуги
    work Послуги роботодавцям Послуги пошукачам
    Контакти
    Надіслати повідомленняinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Угода користувачаМапа сайту©2025 Talent.UA
    Адміністрація серверу не несе відповідальність за зміст приватних оголошень
    QR code
    ©2025 Talent.UA