Таланти в роботі
  • Знайти вакансії
  • Додати резюме
Увійти
  • Увійти
  • Реєстрація
  • Роботодавцям
  • Увійти

    Нагадати пароль

    Немає облікового запису?

    Зареєструватися
  • Ще
    • Кадрові агентства
    • Новини
    • Бібліотека
    • ВНЗ
    • Послуги пошукачам
    • Роботодавцям
  • Роботодавцям
  1. Talent.UA
  2. Пошук резюме
  3. Ресторани, кафе
  4. Резюме Администратор-менеджер ресторану
  • До списку резюме
  • Увійти як роботодавець
  • Надсилати схожі
  •  Роздрукувати резюме
  • Додати до обраного

Юрій Юрійович

Резюме Администратор-менеджер ресторану – 13 000 грн.

5 червня 2020р.

Львів

Зайдіть або зареєструйтесь як роботодавець, щоб побачити контактну інформацію.

  • Освіта—
  • Досвід роботине має значення
  • Тип роботипостійна
  • Вид зайнятостіповний день

Мета: Досягти успіху у сильній та надійній компанії, вчитись новому, співпрацювати з фахівцями.

Професійні навички

  • Пунктуальність
  • Вміння вирішувати конфлікти
  • Копірайтинг
  • Фасилітація
  • Вміння організовувати події
  • Вміння створювати команду
  • Вміння вести переговори
  • Організованість
  • Лідерство
  • Вміння стратегічно планувати
  • Вміння швидко приймати рішення
  • Вміння переконувати
  • Досвід фінансового планування
  • Ораторська майстерність
  • Аналітичний склад розуму

Досвід роботи

  • 04.2019 – 03.2020

    Фаст фуд "Галицька Бульба"

    Менеджер . ◾Аналіз ринку швидкої їжі, збір інформації по конкурентах, пошук "хайпів" які з'явились в сфері;

    ◾Розробка стратегій залучення клієнтів - асортимент, пропозиції, реклама, розвиток сервісу;

    ◾Налагодження операційних процесів, автоматизація бізнесу;

    ◾Набір персоналу, створення лиця бренду, впровадження стандартів роботи;.

  • 08.2018 – 01.2019

    Кафе "Ом ном ном"

    Адміністратор . ◾Набір, навчання, контроль та мотивація персоналу; (Я НАВЧИВСЯ ШВИДКО ШУКАТИ СВОЇХ )

    ◾Робота з постачальниками, контроль складу, складання бланку замовлень, пошук постачальників, прийом товару; (ВСЕ БУЛО ТОЧНО, ЛОГІЧНО, РОЗУМНО)

    ◾Контроль касової дисципліни, відкриття, поточна робота та закриття зміни ;

    ◾Проведення інвентаризацій;

    ◾Виконання доручень керівника, операційна робота;

    ◾Комунікація з гостями, створення атмосфери привітності, збір відгуків. (В МЕНЕ ТАМ БУЛО БАГАТО ДРУЗІВ).

  • 04.2018 – 07.2018

    Лаунж бар "Hot Bawl"

    Менеджер . ◾Аналіз фінансових показників (РОБИВ ВСЕ, ЩОБ ВЛАСНИКИ БУЛИ СПОКІЙНІ ЗА СВОЇ ГРОШІ))

    -формування фінансової звітності підприємства у тісній взаємодії з бухгалтерією;

    -погодження з власниками бізнесу бюджету на зарплату, закупівлю продуктів, рекламу, проведення вечірок, та інших витрат, оптимізація цих витрат;

    ◾Набір команди
    (СТВОРЕННЯ КОМАНДИ МРІЇ))

    -створення концепції "лиць" закладу, формування параметрів відбору працівників згідно концепції;

    -пошук кандидатів через сайти (ворк. юа та ін.), групи у соц. мережаж, особисті знайомства, проведення співбесід;

    -навчання та адаптація працівників, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортного робого клімату, мотивація;

    ◾Організація івентів
    (БО ВСІ ХОЧУТЬ ВИНА І ВИДОВИЩ))
    -створення концепції події;
    -підбір dj;
    -спеціальні пропозиції вечора;
    -підрядники - фотограф, звукове обладнання, світло;
    -pr події у соц. мережах, особисті запрошення блогерів;

    .

  • 11.2017 – 04.2018

    Ресторан "Брудершафт"

    Адміністратор . ◾Набір, навчання, адаптація, та контроль роботи персоналу, індивідуальна мотивація та вирішення конфліктних ситуації в колективі ( HR менеджмент) ;

    ◾Робота з постачальниками, контроль складу, оптимізація витрат на закупки, аналіз пропозицій постачальників та підбір вигідних пропозицій;

    ◾Вирішення поточних завдань, виконання доручень керівника;

    ◾Комунікація з гостями, збір відгуків, створення гостинної та привітної атмосфери, формування постійної клієнтської бази, вирішення проблемних ситуацій гостей;.

Освіта

  • 09.2013 – 06.2017
    Львівський національний університет імені Івана Франка

    Туризм.
    Географічний.

  • 09.2009 – 06.2013
    Тернопольское высшее профессиональное училище №4 имени Михаила Паращука

    Флейта.
    Духові інструменти.

‹›×
    Рубрика:
    • Ресторани, кафе
    • ,
    • Адміністратор ресторану
    Резюме опубліковано:
    05 червня 2020 (23:04)
    Код резюме:
    524951
    • До списку резюме
    Поскаржитися на це резюме
    Роздрукувати
    Talent.UA
    ВакансіїРезюмеsearchКадрові агентстваevent_seatСемінари та тренінги
    info_outlineПро проектcommentНовиниbookБібліотекаsettingsAPI
    Бібліотека
    Вузи УкраїниПТУ УкраїниЗразки резюме
    Допомога
    Послуги
    work Послуги роботодавцям Послуги пошукачам
    Контакти
    Надіслати повідомленняinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Угода користувачаМапа сайту©2025 Talent.UA
    Адміністрація серверу не несе відповідальність за зміст приватних оголошень
    QR code
    ©2025 Talent.UA