Таланти в роботі
  • Знайти вакансії
  • Додати резюме
Увійти
  • Увійти
  • Реєстрація
  • Роботодавцям
  • Увійти

    Нагадати пароль

    Немає облікового запису?

    Зареєструватися
  • Ще
    • Кадрові агентства
    • Новини
    • Бібліотека
    • ВНЗ
    • Послуги пошукачам
    • Роботодавцям
  • Роботодавцям
  1. Talent.UA
  2. Пошук резюме
  3. Ресторани, кафе
  4. Резюме Helper
  • До списку резюме
  • Увійти як роботодавець
  • Надсилати схожі
  •  Роздрукувати резюме
  • Додати до обраного

House

Резюме Helper

30 жовтня 2019р.

Дніпро (Дніпропетровськ)

Зайдіть або зареєструйтесь як роботодавець, щоб побачити контактну інформацію.

  • Освіта—
  • Досвід роботине має значення
  • Тип роботибудь-яка
  • Вид зайнятостібудь-який

Професійні навички

  • Chef
  • Management
  • DBA
  • Inventor
  • RDS
  • Customer relations
  • Guidelines
  • Costing
  • Training
  • UI
  • Customer Service

Початковий текст

Kar***eep Singh Gill

331, Medical Enclave, Circular Road, Amritsar, Punjab -143001

Contact: 734-745-3506

Email: Показати контакти

Positive, hardworking, h***s-on leader with 12+ years’ experience managing restaurants operations at establishments in Chernivtsi, Ukraine. Adept at leading both back of house *** front of house employees ensuring the highest st***ards of customer service *** food quality. Expert in the areas of scheduling, inventory management, food labor, supply costing *** food safety policies *** guidelines.

Experience

Sep 2008– Dec 2018

Chef, Chernowitz

  • Monitored sanitation practices to ensure that employees follow st***ards *** regulations.

  • Checked the quality of raw *** cooked food products to ensure that st***ards are met.

  • Checked the quantity *** quality of received products.

  • Order or requisition food or other supplies needed to ensure efficient operation.

  • Collaborated with other personnel to plan *** develop recipes or menus, considering such factors as seasonal availability of ingredients or the likely number of customers.

  • Analyzed recipes to assign prices to menu items, based on food labor *** overhead costs.

  • Described menu items to customers or suggested products that might appeal to them.

Nov 2006 – Aug 2007

Chef, Bukovinian State Medical University (Hostel Mess)

  • Looked after overall working of the hostel kitchen.

  • Planned *** developed recipes *** menus.

  • Managed customer relations by interacting with the customers to have honest feedback.

  • Also, took care of the complaints, collected from the customers, regarding any food preparation or quality.

  • Inventory Management

  • Quality Control

Education

Sep 2005

Training in Indian Kitchen Department, M.K Hotel, Amritsar

  • Successfully completed six-month training course at M.K. Hotel Indian kitchen department located at Amritsar, Punjab

June 2005

Certificate course in food CRAFT: cookery, National Finishing *** cookery institute

  • Successfully completed six -month certificate course in cookery from NFCI Jal***har, Punjab

Skills

  • Attention to detail - Experienced

  • Inventory Management - Skillful

  • Food service management - Experienced

  • Team Player

‹›×
    Рубрика:
    • Ресторани, кафе
    Резюме опубліковано:
    30 жовтня 2019 (11:14)
    Код резюме:
    514452
    • До списку резюме
    Поскаржитися на це резюме
    Роздрукувати
    Talent.UA
    ВакансіїРезюмеsearchКадрові агентстваevent_seatСемінари та тренінги
    info_outlineПро проектcommentНовиниbookБібліотекаsettingsAPI
    Бібліотека
    Вузи УкраїниПТУ УкраїниЗразки резюме
    Допомога
    Послуги
    work Послуги роботодавцям Послуги пошукачам
    Контакти
    Надіслати повідомленняinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Угода користувачаМапа сайту©2025 Talent.UA
    Адміністрація серверу не несе відповідальність за зміст приватних оголошень
    QR code
    ©2025 Talent.UA