Іван Валерійович ********
******************** (mailto:********************%20ukr.net)
Київ
Громадянство: Україна
Дата народження: **********
ДОСВІД РОБОТИ
Мови:
Українська – C2 рівень
Російська – C2 рівень
Англійська – А2 рівень
Січень 2021 –
Лютий 2021
«Bistro» (заклад харчування / шведська лінія)
(Баришівка)
➢ Створення технологічних карт
➢ Допомога у відкритті локації
Жовтень 2020 –
Листопад 2020
«Boutique myasa» (магазин м’яса та
напівфабрикатів)
ЖК «Комфорт Таун»(Київ)
➢ Створення технологічних карт
➢
Допомога у відкритті локації
Лютий 2020 –
Квітень 2020
Бармен
Товариство з обмеженою відповідальністю «Кофе
Бар Плюс»
Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D
(Бориспіль / Київ)
Головні обов’язки:
o
Приготування напоїв згідно технологічних карт
o
Контроль роботи обладнання
o
Обслуговування гостей (контактний бар)
o
Підтримка робочого місця в чистоті
o
Підготовка бару до передачі зміни
Грудень 2019 –
Лютий 2020
Адміністратор / Бармен
Товариство з обмеженою відповідальністю
«Ренесанс Груп»
Стрип-клуб, готель «Русь» (Київ)
Головні обов’язки:
o
Відкриття та підготовка закладу до роботи
o
Приготування коктейлів згідно технологічних карт
o
Обслуговування гостей (контактний бар)
o
Контроль роботи персоналу
o
Ведення касової книги
o
Закриття закладу
Серпень 2015 –
Листопад 2019
Бармен
Товариство з обмеженою відповідальністю
«Шоколадниця «Україна»
Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D
(Бориспіль / Київ)
Головні обов’язки:
o
Приготування напоїв згідно технологічних карт
o
Видача замовлень
o
Обслуговування та розрахунок гостей на касі
(контактний бар)
o
Ведення касової дисципліни
o
Підтримка чистоти робочого місця
Червень 2015 –
Липень 2015
Су-шеф
Товариство з обмеженою відповідальністю
«Шоколадниця «Україна»
Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D
(Бориспіль / Київ)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Виконання правил “food safety”
o
Контроль роботи персоналу та обладнання
o
Введення нових страв в меню
o
Підбір та навчання персоналу
o
Відкриття нових локацій
Січень 2011 –
Липень 2014
Кухар-універсал
Рестран «Іль Патіо»
Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал F
(Бориспіль / Київ)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Приготування тіста та напівфабрикатів
o
Контроль роботи обладнання
o
Виконання правил “food safety”
o
Підтримка робочого місця в чистоті
o
Участь в міжнародних та територіальних конкурсах
ОСВІТА
Вересень 2008 –
Лютий 2011
Технік-технолог з технології харчування
Виробництво харчової продукції
Київський технікум готельного господарства
СТАЖУВАННЯ
Травень 2011 –
Липень 2011
Санаторій МВД (Гурзуф, Крим)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Підготовка лінії роздачі
o
Видача готових страв на лінії роздачі
o
Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання /
приготування напівфабрикатів)
o
Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря
(800-900 персон)
Червень 2010 –
Серпень 2010
Санаторій МВД (Гурзуф, Крим)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Підготовка лінії роздачі
o
Видача готових страв на лінії роздачі
o
Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання /
приготування напівфабрикатів)
o
Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря
(800-900 персон)
Квітень 2010 –
Травень 2010
Санаторій МВД (Гурзуф, Крим)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Підготовка лінії роздачі
o
Видача готових страв на лінії роздачі
o
Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання /
приготування напівфабрикатів)
o
Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря
(800-900 персон)
o
Листопад 2009 –
Грудень 2009
Санаторій «Сартус» (Одеса)
Головні обов’язки:
o
Приготування страв згідно технологічних карт
o
Підготовка лінії роздачі (шведський стіл)
o
Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря
(40-60 персон)
КОНКУРСИ
Липень 2013 –
Серпень 2013
Універсіада 2013 (Казань)
✓ Команда запуску нової локації
✓ Навчання та підбір персоналу
✓ Контроль роботи на всіх процесах кухні
Жовтень 2012
Міжнародний конкурс піцейол серед ресторанів
«РосІнтер Аеро» (Москва)
2-ге призове місце
✓ Приготування піци за заданий час згідно рецептури