Сергій
Resume Шеф-повар, су-шеф
6 March 2018y.Lviv Oblast (relocation to another city available)
- Educationhigher
- Work experiencemore than 5 years
- Job typeany
- Work typeany
Objective: Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників
Professional skills
- Корекція діючого меню закладів громадського харчування
- Ресторанний консалтинг та ребрендінг закладів
- Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання
- Відео з моєю участю https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
Work experience
- –
Ресторанний консалтинг та ребрендінг закладів громадського харчування
Бренд Шеф кухар. Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
.
Education
higher
- –
Технолог харчової промисловості.
Professional development
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)Additional information
Language ability:
украинский (родной), русский (эксперт).
Driver's license:
B
Business trips:
ready for business trips.
More about myself:
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню